Work (out) from home

Work (out) from home

Nu we zo veel mogelijk thuis moeten werken en ook de sportscholen dicht zijn is het erg belangrijk om toch fit te blijven! Dit is niet alleen goed voor onze lichamelijke conditie maar ook voor onze geestelijke gezondheid. Regelmatig bewegen zorgt namelijk voor minder stress, een betere concentratie en meer energie. Dat is iets waar niet alleen werknemers baat bij hebben maar waar je ook als werkgever zeker iets mee kunt. Hoe fijn is het als al je werknemers lichamelijk én geestelijk gezond zijn? Wij kunnen alle producten versturen naar de huisadressen van jouw thuiswerkers. Wil je liever een gaaf fitnesspakket samenstellen? Dat kan natuurlijk ook, neem dan contact met ons op of vul het formulier onder aan deze pagina in.

Bekijk hieronder een aantal leuke producten voor een échte homegym! Nog meer sport & health producten vind je hier.

Met dit fitnesswiel train je bijna alle spieren in je lichaam! Doordat het een klein apparaat is neemt het weinig ruimte in. Je kunt het wiel bedrukken door middel van een gepersonaliseerde sticker.

springtouw bedrukken

Wist je dat je met 10 minuten springtouwen gemiddeld 100 kcal verbrandt!? Een zeer effectief middel om fit te blijven dus. Er is zowel een digitaal springtouw als een houten springtouw verkrijgbaar die we beide kunnen bedrukken met jouw logo.

yogamatje bedrukken

Bij een home workout kan een goed matje natuurlijk niet ontbreken! Deze zorgt ervoor dat je geen last krijgt van je rug en biedt bovendien verzachting aan andere drukpunten tijdens het sporten. We hebben een standaardmatje die we kunnen bedrukken met jouw logo maar ook een super gaaf full colour bedrukt yogamatje!

fitnesshanddoek bedrukken

Een fitnesshanddoek zorgt ervoor dat zweet wordt geabsorbeerd, daarnaast heeft het een verkoelende werking. Dit zorgt voor extra comfort tijdens het sporten, zo eindig je nooit met een drijfnatte handdoek na je workout. We kunnen de fitnesshanddoeken zelfs full colour bedrukken over de hele voorkant!

weerstandsbanden bedrukken

Voldoende weerstand is erg belangrijk, ook bij het sporten! Deze bedrukte weerstandsbanden zorgen er namelijk voor dat jouw workout net even wat zwaarder wordt. Zo kun je trainen zonder andere attributen te hoeven gebruiken. We hebben de weerstandsbanden in setjes maar ook een losse bedrukte weerstandsband is mogelijk.

fit kaartspel

Samen sporten werkt soms net even wat motiverender dan alleen. Met dit samen fit kaartspel maak je er ook nog een kleine challenge van. Hier zitten namelijk 100 sportieve opdrachten en challenges in die je tegen elkaar kunt uitvoeren. We hebben dit spel in een doosje of in een glazen pot.

fitnessbal bedrukken

Deze fitnessbal heeft een doorsnede van 75 cm. Met de bal kun je verschillende oefeningen uitvoeren en is onder andere zeer geschikt voor balansoefeningen. De bal wordt geleverd met pomp. Tip; deze bal zorgt voor een goede zithouding! Je kunt ‘m dus ook (af en toe) gebruiken als bureaustoel.

weerstandsband bedrukken

Ook met deze weerstandband train je ontzettend veel spieren. Je kunt hem op verschillende manieren gebruiken om je spieren te versterken. Zet bijvoorbeeld je voeten in de voetsteunen en strek je armen uit. De weerstandband wordt geleverd in een handig (opberg) zakje.

sportpakket medewerkers

Fitnesspakket

Hier zie je een voorbeeld van hoe zo’n leuk sportpakket er uit kan zien. De bedrukte weerstandsbanden kunnen je helpen bij het uitvoeren van opdrachten van het fit kaartspel uit de pot.

Je kiest zelf welke bedrukte producten je allemaal in het pakket wilt stoppen. Zo kun je iets kiezen wat aansluit bij jouw organisatie!

Menu