Waarom bedrukte bidons een goed idee zijn!

Tegenwoordig wordt er veel op gezondheid gelet, hierbij hoort ook gezond drinken en dus ten alle tijde een flesje water bij de hand. Hydrateren, de hele dag door. Mensen gebruiken hiervoor vaak PET flesjes uit de supermarkt. U kent ze wel flesjes waar water of een frisdrank in heeft gezeten. Deze flesjes worden daarna keer op keer opnieuw gevuld met water, vaak zonder ze eens goed af te wassen met warm water en zeep.

Bedrukte bidons zijn beter voor gezondheid

PET flesjes die niet worden afgewassen met heet water en zeep zijn een bron van bacteriën. Ongemerkt verzamelen zich duizenden bacteriën op de rand van de fles, daar waar u met uw mond aanzit. Ik zal u de details over welke bacteriën zich nestelen even besparen. Ik denk dat u zichzelf wel een voorstelling kunt maken wanneer ik zeg dat uw handen de kraan, de deurklink maar ook uw fles aan hebben geraakt.

Bedrukte bidons zijn beter voor het milieu!

Naast het onhygiënische aspect van PET flesjes is er natuurlijk het gevaar voor het milieu, onlangs werd pijnlijk duidelijk hoe slecht het gesteld is met de oceanen en de Plastic Soup. Veel van ons plastic belandt in de oceanen, dit plastic wordt nooit helemaal afgebroken maar breekt af in hele kleine stukjes. Deze kleine stukjes worden gegeten door vissen en andere in de zee levende dieren. Dit is ontzettend giftig voor de vissen, maar ook voor de mens die op hun beurt de vissen weer eten.

Bedrukte bidons zijn een perfect promotiemiddel!

Nu we weten dat flesjes zo verschrikkelijk onhygiënisch en slecht voor het millieu zijn, kunnen we andere mensen daarvan bewust maken. Iemand die bewust een bepaalde hoeveelheid water drinkt per dag, wil natuurlijk op zijn of haar gezondheid letten. Maar brengt ook zijn of haar gezondheid in gevaar met zo’n vies flesje! Bedrukte waterflessen bieden uitkomst deze worden keer op keer hergebruikt! Ook voor bedrijven! Bedrijven willen graag een goed promotioneel artikel weggeven, iets wat lang wordt bewaard en veel wordt gebruikt; de bedrukte bidons zijn voor zowel sportende mensen als mensen op het kantoor graag geziene relatiegeschenken.

 

Bedrukte_bidons

Menu