Verwelkom nieuwe werknemers met een welkomstpakket

Een goede eerste indruk maak je maar één keer, ook bij nieuw personeel. Zorg er daarom voor dat ze zich op hun eerste werkdag al helemaal op hun gemak voelen, reken maar dat ze zich extra hard inzetten voor jouw organisatie. We kennen immers allemaal het principe van wederkerigheid, één van de sterkste overtuigingsprincipes volgens Cialdini. Hoe je personeel dan op de eerste dag al bindt aan je bedrijf? Door ze te verwelkomen met een onboarding pakket! Inmiddels hebben we al veel bedrijven blij gemaakt met zo’n welkomstpakket. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks.

Onboarding pakket samenstellen

Wat er dan allemaal in zo’n onboardingpakket zit? Dat is helemaal aan jou! Natuurlijk kunnen wij je hier wel bij helpen. Wil je een pakket weggeven met nuttige producten die op kantoor gebruikt kunnen worden zoals een waterfles, een koffiemok, een notitieboek & een draadloze oplader? Of wil je een iets uitgebreider pakket met producten die ook buiten kantooruren gebruikt worden? Denk aan sokken, een gave hoodie en wat lekkers. Alles is mogelijk!

Wil je niet zelf een voorraad pakketten bewaren? In overleg kunnen wij een aantal van jouw pakketten op voorraad houden in ons magazijn. Wij versturen ze dan naar nieuwe medewerkers!

Onboardingpakket nieuwe medewerkers

Kan het ook voor personeel dat thuis werkt?

Nieuwe medewerkers ontvangen ten tijde van Corona kan natuurlijk erg lastig zijn, je kunt elkaar niet face to face ontmoeten en het ook inwerken gaat digitaal. Hoe leuk is het dan als de bel gaat en er staat een bezorger met een leuk pakket van jouw nieuwe werkgever op de stoep? Een kleine moeite en een groot gebaar!

Wist je dat wij ook deze bezorging van de pakketten kunnen regelen? Als jij bij ons een adressenlijst aanlevert zorgen wij dat het bij jouw nieuwe lichting medewerkers wordt bezorgd!

Welkomstpakket nieuw personeel

Hoe kan ik de pakketten personaliseren?

Er zijn verschillende manieren om van het onboarding pakket een pakket te maken dat helemaal past bij jouw huisstijl! Allereerst kunnen we (indien gewenst) de doos bedrukken met een eigen ontwerp. Ook de opvulling van de doos kunnen we in jouw kleuren maken, denk aan vloeipapier of houtwol. Daarnaast kunnen we de producten bedrukken met jouw logo en kunnen we zelfs een full colour bedrukte sleeve om de producten doen! Op de afbeeldingen hierboven en hieronder zie je hoe zo’n pakket er dan uit komt te zien!

Wil je écht all the way gaan? En krijg je een hele lichting nieuwe medewerkers of trainees tegelijk waarvan je hun voornamen al weet? Dan kun je (de meeste) producten bedrukken met hun eigen voornaam. Dat geeft net even dat extra speciale gevoel aan het cadeau.

Wat kost zo’n gaaf pakket?

Ben je ook zo enthousiast en wil je jouw nieuwe medewerkers verblijden met zo’n mooi pakket? De pakketten worden helemaal voor jou op maat gemaakt. De prijs verschilt dus per pakket. Vraag voor jouw gepersonaliseerde pakketten hieronder een offerte aan, geef in het formulier zo specifiek mogelijk jouw wensen aan. Wij zorgen er dan voor dat er een passende offerte jouw kant op komt! Weet je nog niet precies wat je in het pakket wilt of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

De onboardingpakketten zijn verkrijgbaar vanaf 100 stuks! Wil je een offerte ontvangen voor een specifiek pakket? Vul dan het formulier hieronder zo specifiek mogelijk in, dan kunnen we je een passende offerte sturen.

Menu