Verras medewerkers met een zomerpakket

zomerpakket

Medewerkers verrassen met een zomerpakket

Medewerkers tevreden houden is natuurlijk erg belangrijk. Helemaal in tijden van de Coronacrisis waarin een groot deel van ons land thuis werkt. Omdat we deze zomer waarschijnlijk niet (naar het buitenland) op vakantie kunnen, zullen we onszelf veel thuis moeten vermaken. Je kunt het je medewerkers wat aangenamer maken door ze te verrassen met een mooi zomerpakket! Leuke bijkomstigheid is ook nog dat de werkkostenregeling is verruimd, waardoor je meer kunt besteden aan een cadeautje voor je werknemers!

Hieronder vind je een aantal ideeën voor een zomerpakket. De pakketten kunnen we leveren in een gepersonaliseerde doos maar je kunt ze ook samenstellen in bijvoorbeeld een leuke tas of trolley.

BBQ pakket

Voor stoere mannen (of vrouwen natuurlijk) is dit BBQ pakket super leuk om weg te geven! We hebben verschillende soorten barbecues, bedrukte schorten, BBQ gadgets en zelfs kruiden. Naast de leuke ronde barbecue hebben we bijvoorbeeld ook een BBQ emmer waarin je het hele pakket zou kunnen samenstellen.

BBQ pakket

Sport pakket

Ondanks dat de sportscholen gesloten zijn is het wel belangrijk om fit te blijven! Lekker thuis trainen deze zomer hoeft geen probleem te zijn, zowel in de woonkamer als in de tuin. Met een handig sportpakket help je je medewerkers een handje. Geef ze bijvoorbeeld een yogamatje, een waterfles of een activity tracker voor een beetje extra motivatie.

Tuinier pakket

Als we met zijn allen thuis moeten blijven deze zomer is het extra belangrijk om een fijne tuin te hebben waar je lekker in kunt vertoeven. Help een handje door je medewerkers een leuk tuin pakketje te geven! Bijvoorbeeld met een mini kweektuintje waar vrolijke bloemen uit groeien, een tuinschepje en handschoenen of een leuke speaker om te relaxen met een fijn muziekje.

Strand pakket

Of we aankomend zomer weer met z’n allen naar het strand kunnen is nog maar de vraag, maar we kunnen het strand zeker een beetje naar huis halen. Heerlijk zonnen op een gepersonaliseerd strandlaken met een lekker koud biertje uit een koeltas. Of sla samen een balletje met het beachtennissetje. Alle zomerproducten kun je hier bekijken.

strand pakket

Heb je wat leuks gezien? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan en verras jouw werknemers met een gaaf zomerpakket!

Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen via sales@amigopromotion.nl of 0522-215500!

Menu