Verjaardagservice

Wil je jouw medewerkers verrassen met een cadeau op hun verjaardag? Maar ben je bang dat je het vergeet? Of wil je er gewoonweg niet elke keer mee bezig zijn? Wij regelen het voor je met onze geautomatiseerde verjaardagservice!

Wat houdt deze service in?

Als één van jouw medewerkers jarig is ontvangt hij of zij automatisch een cadeau met een kaartje! Allereerst kies je een cadeau voor je werknemers. Je kunt, afhankelijk van het aantal medewerkers, een cadeau voor mannen en een cadeau voor vrouwen kiezen. Wil je liever een pakketje weggeven met meerdere producten? Ook dat kan!

Jij levert daarna als bedrijf een lijst bij ons aan met de namen van werknemers en hun geboortedata. Uiteraard gaan we hier volgens de AVG wetgeving mee om! Ook kun je een leuk kaartje bij het cadeau doen, met het ontwerp hiervoor kunnen we je natuurlijk helpen.

Wanneer één van jouw medewerkers bijna jarig is ontvangen wij een melding in ons systeem. We zorgen er dan voor dat het cadeau leuk wordt ingepakt en dat het kaartje met naam wordt toegevoegd. Als het pakket klaar is sturen we het naar jouw kantoor! Daar kun je het cadeau persoonlijk overhandigen aan je collega. Hoe leuk is dat? Wil je liever dat het cadeau wordt thuisbezorgd? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Wist je dat we deze service ook in kunnen zetten voor jubilea?

verjaardagservice

Hoe werkt dit dan bij het volgende jaar?

Het is natuurlijk een beetje gek om twee jaar op rij hetzelfde cadeau en kaartje weg te geven! Je kunt daarom na één jaar een ander cadeau en kaartje kiezen. Wil je tussentijds een nieuwe collega aanmelden voor de service of één afmelden? Dat kan natuurlijk ook.

verjaardagsservice-bedrijf

Ik wil graag gebruik maken van deze service!

Leuk! Vul daarvoor onderstaand formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk mag je ons ook mailen op sales@amigopromotion.nl of bellen op 0522-215500!

De verjaardagservice is beschikbaar voor bedrijven vanaf 50 medewerkers.

Aanmelden verjaardagservice

Menu