Tips voor hét perfecte kerstpakket

Tips voor hét perfecte kerstpakket

Blog

Waarom is een kerstcadeau zo belangrijk?

Je werknemers en relaties zijn (mede) verantwoordelijk voor het succes van je organisatie! Een beloning en blijk van waardering in de vorm van een gaaf cadeau is daarom een échte must.
Ook blijkt uit onderzoek van De Zaak dat maar liefst 82% van de ondervraagden een cadeau verwacht met de feestdagen. Daarnaast is het natuurlijk een super goed promotiemiddel wanneer je een mooi, origineel & opvallend cadeau weggeeft! Een betere promotie dan tevreden werknemers en relaties bestaat er immers niet!

Geef iets origineels én nuttigs

Je krijgt maar één kans om een onuitwisbare indruk achter te laten! Kies daarom een origineel en uniek geschenk. Op deze manier laat iedereen vol trots zijn of haar cadeau zien aan anderen.
Wil je graag een pakket met meerdere producten samenstellen? Kies dan iets leuks én nuttigs om het in te doen, bijvoorbeeld een gepersonaliseerde koffer of mooie weekend- of rugtas! Ook is het belangrijk nuttige producten te kiezen die gebruikt worden en niet in de kast belanden, zoals een mooie speaker, een activity tracker of een drinkfles. Op deze manier wordt de ontvanger veel vaker (op een positieve manier) aan jullie bedrijf herinnerd.

Graag een kerstpakket weggeven? Bekijk hier onze kerstpakketten.

 

Geef mensen het gevoel dat ze speciaal zijn

Om een onuitwisbare indruk achter te laten en je relaties en werknemers aan je te binden, is het belangrijk dat ze zich speciaal voelen. Dit kun je doen door een geschenk individueel te personaliseren. Bijvoorbeeld door hun eigen naam op het cadeau te drukken, een persoonlijke boodschap op een sleeve of doosje te zetten of een persoonlijk kaartje bij het cadeau te doen!

Op maat gemaakt

Wil je écht indruk maken met je cadeau en je onderscheiden van anderen? Kies dan voor een op maat gemaakt cadeau! Iets wat helemaal past bij jullie bedrijf, bijvoorbeeld een product in een eigen vorm of iets bedrukt met een eigen design! Dit kan een custom made draadloze oplader zijn in de vorm van één van jullie producten of logo maar ook sokken helemaal in eigen design met op het kopkaartje een kerstwens voor je relaties!

Zo maken we elk jaar foute kerstsokken voor Advantech!

Meer informatie

Wil je meer informatie over een product, wil je een visual zien van jouw ontwerp op één van onze producten of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Menu