SUITSUIT trolleys bedrukken, wat zijn de mogelijkheden?

SUITSUIT trolleys bedrukken

Hoe leuk is het om voor een zakenreis of wintersportvakantie met het personeel iedereen een eigen trolley te geven met jouw eigen ontwerp? Daarnaast is het super gaaf wanneer je op het vliegveld loopt en bedrukte koffertjes ziet van jouw merk. Geef maar toe, iedereen kijkt wanneer je met een leuke, vrolijke koffer rond loopt. De SUITSUIT trolleys zijn, zoals je gewend bent van dit bekende retailmerk, van super goede kwaliteit. Ben je al enthousiast geworden? En wil je weten hoe jij ze kunt personaliseren? Lees dan snel verder.

Customized trolley

De eerste optie is gelijk de meest uitgebreide, dit is namelijk de customized trolley. Zoals de naam al doet vermoeden kun je deze trolley helemaal zelf samenstellen. Zowel de kleur en jouw logo aan de buitenkant, als de ritsen en de voering aan de binnenkant. Naast de verschillende manieren van personaliseren en bedrukken zijn de trolleys verkrijgbaar in verschillende groottes, van cabine size tot een grote bedrukte koffer!

suitsuit-trolley-bedrukken

Bij een trolley met embossing of debossing ligt jouw logo op de trolley of zit het er als het ware ingedrukt. Dit geeft een erg chique effect!

suitsuit-trolley-bedrukken

Bij deze trolley is het logo all-over de koffer geplaatst, dit kan ook een ander mooi full colour ontwerp zijn. Zoals je ziet kunnen ook de wieltjes in eigen kleur worden gemaakt!

suitsuit-trolley-bedrukken

Het is ook mogelijk het logo “uit te snijden” en in een andere kleur te maken.

suitsuit-trolley-bedrukken

De binnenkant is ook helemaal te personaliseren. De ritsen van deze trolley zijn bedrukt, evenals het elastiek in het midden!

suitsuit-trolley-bedrukken

Ook de buitenste rits van de trolley kan in een eigen kleur worden gemaakt. Een subtiel maar toch herkenbaar detail!

suitsuit-trolley-bedrukken

Daarnaast kunnen we op de achterkant van de trolley een plaatje maken met jouw logo er op!

Printed trolley

De tweede optie is om te gaan voor een printed case. Hierbij wordt de hele trolley rondom bedrukt met een door jou aangeleverd ontwerp. Uiteraard kunnen we je hierbij helpen! Hieronder zie je een aantal gave voorbeelden.

suitsuit-trolley-bedrukken
suitsuit-trolley-bedrukken
suitsuit-trolley-bedrukken

Sticker trolley

De laatste optie is zeker niet de minste, namelijk een sticker trolley. Het voordeel aan deze trolley is dat ze snel en al vanaf 20 stuks leverbaar zijn! Bij deze koffer heb je deze uit maar liefst 7 kleuren! Op de voorkant van de trolley zit een soort uitsnede waar de sticker in geplakt wordt. Deze sticker wordt met speciale lijm geplakt waardoor het (bijna) onmogelijk is om de sticker er af te krabben. De sticker kun je helemaal full colour vormgeven waardoor je een mooi en opvallend ontwerp op de trolley kunt plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om de sticker individueel te bedrukken, dit is leuk wanneer je bijvoorbeeld met je personeel een paar dagen weg gaat! Zet dan een gave sticker op de koffertjes met “This suitcase belongs to…”.

suitsuit-trolley-bedrukken
suitsuit-trolley-bedrukken
suitsuit-trolley-bedrukken

Ben je ook zo enthousiast geworden? Of wil je graag een visual zien van hoe jouw idee op deze bedrukte SUITSUIT trolleys staat? Neem dan contact met ons op of vul geheel vrijblijvend onderstaand offerte formulier in, dan ontvang je zo snel mogelijk van ons een reactie!

Menu