Bedrukte sokken met logo of in jouw eigen ontwerp: een uniek relatiegeschenk!

Happy Socks

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk en ben je ook fan van de bekende Happy Socks? Je kunt bij ons custom made sokken laten maken in jullie eigen (huis)stijl! En zeg nou zelf, wat is er leuker dan lekker onderuit gezakt op de bank in huissokken met je eigen ontwerp?

Personaliseren

Er zijn verschillende manieren om de sokken te personaliseren. Zo kunnen ze full colour worden geweven, in jullie eigen kleuren worden gemaakt en worden bedrukt met een logo. Ook is een sublimatiedruk mogelijk waarmee de sokken full colour worden bedrukt, op deze manier is het mogelijk elk ontwerp op de sokken te drukken en krijg je onwijs leuke en vrolijke sokken. Naast de custom made sokken hebben we ook standaard sokken die we kunnen bedrukken met een logo of tekst.

Wanneer je kiest voor de full-colour geweven sokken blijft het ontwerp goed zitten en zal het op den duur niet vervagen. Daarnaast zijn onze sokken van goede kwaliteit en zitten ze heerlijk!

bedrukte-sokkenbedrukte-sokken

Anti-slip sokken

Wil je een niet al te opvallend ontwerp maar wel originele sokken? Plaats dan een ontwerp aan de onderkant van de sokken. Hoe leuk is het om een grappig design te zien wanneer iemand zijn of haar voeten op tilt!? We kunnen de onderkant zelfs van anti-slip voorzien, ook dit kan volledig naar eigen ontwerp worden gedaan. De sokken hier onder zijn een leuk voorbeeld van de anti-slip sokken die we kunnen leveren!

             anti-slip-sokken

Soort sokken 

Natuurlijk zijn er op het gebied van sokken bedrukken veel mogelijkheden. Maar ook in het soort sokken heb je nog veel keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor bedrukte sportsokken, enkelsokken of allerdaagse sokken, maar is het ook mogelijk om business-socks, voetbalsokken, skisokken, kerstsokken en sneakersokjes van een bedrukking te voorzien. Daarnaast zijn de sokken in verschillende maten te bestellen.

Mocht je zelf een leuk idee hebben en door ons een ontwerp laten maken? Of heb je zelf al een leuk ontwerp gemaakt en wil je weten wat er mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op! Dan maken wij een visual voor je!

                  sneaker-sokjes-bedrukken

Verpakkingen

Ook voor de verpakking van de sokken zijn veel leuke opties. Zo kunnen we het kopkaartje personaliseren met logo, tekst en in eigen kleur. Daarnaast kunnen we er een mooie wikkel omheen doen die je zelf kunt ontwerpen. Ook kun je ervoor kiezen om de sokken in een doosje te laten verpakken. Deze kan naar eigen wens worden gemaakt.  Zo wordt het krijgen van sokken voor je relaties echt een cadeautje.

               
Perfect promotiemiddel

Moeten we je nog vertellen waarom je deze te gekke sokken als relatiegeschenk moet overwegen? Bedrukte sokken met logo zijn de perfecte, en vooral originele, promotiemiddelen. Waar andere bedrijven vaak standaard pennen of mokken cadeau doen kun jij je relaties eens écht verrassen!

De gebruiker zal tijdens het dragen van deze grappige sokken op een positieve manier aan jullie bedrijf herinnerd worden! Een boost dus voor je huisstijl en naamsbekendheid. Denk ook eens aan het geven van sokken aan jullie personeel, als onderdeel van de bedrijfskleding bijvoorbeeld. Of wat dacht je van bedrukte sokken als eindejaarsgeschenk. Ze worden gegarandeerd goed ontvangen!

Let op: de minimale afname van sokken is 150 paar!

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze gepersonaliseerde sokken? Wil je bijvoorbeeld een visual zien van jouw ontwerp of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Tip: Wil je elke week leuke, nieuwe & originele producten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Menu