Shakebekers bedrukken met logo, welke mogelijkheden zijn er?

Bedrukte shakebekers

Mocht je de shakebekers nog niet kennen, deze zorgen ervoor dat je nooit meer klontjes in je eiwitshakes hebt. Hoe dit precies werkt? De meeste shakebekers hebben een roostertje of bevatten een balletje waardoor de klontjes er makkelijk uit gaan wanneer je de beker schudt. Elke fanatieke sporter die regelmatig proteïneshakes drinkt weet: je kunt nooit genoeg shakebekers hebben! Een bedrukte shakebeker met jouw logo is daarom een super leuk en nuttig cadeau.

shakebekers-bedrukken

Wat voor shakebekers zijn er?

Shakebekers zijn er in allerlei soorten, maten & kleuren. Daarnaast zijn er verschillende manieren om de klontjes uit de shakes te halen, zo hebben we shakebekers met een roostertje maar ook met een balletje. Ook qua inhoud is er veel mogelijk, zo hebben we shakers van 400 ML, 500 ML maar ook van 600 ML. Wil je liever een shaker weggeven waar een bakje onderaan zit? Dat kan ook, dit is een soort “to go shaker” waarbij het eiwitpoeder in een bakje aan de shakebeker vast zit.

shakebeker-bedrukken

Wil je een shakebekers die past bij jou huisstijl? Dat kan! Er zijn super veel kleuren combinaties mogelijk, zo kun je de dop in een andere kleur maken dan de beker zelf. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie transparante shakebeker bedrukt jouw logo met een dop die past bij jouw bedrijfskleuren.

shakebekers-bedrukken

Blenderbottles bedrukken

Eén van de bekendste merken onder de shakebekers is de Blenderbottle! Wil jij graag Blenderbottles met een logo? Dat kan, we hebben deze in verschillende kleuren en maten. De Blenderbottle bevat een metalen schudballetje tegen klontjes.

blenderbottle-bedrukken

Vanaf hoeveel stuks kan ik shakebekers bestellen?

Shakebekers bedrukken kan al vanaf 100 stuks! Wil je shakebekers bestellen in een eigen PMS kleur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Menu