Relatiegeschenken versturen naar verschillende thuisadressen

individueel-verzenden
Waarom individueel versturen?

Het is in deze tijd lastig om in contact te blijven met relaties. Ze werken vaak thuis en daardoor missen we steeds vaker een persoonlijk contactmoment! Om toch top of mind te blijven en thuiswerkers te motiveren is een blijk van waardering nu extra belangrijk! Dit kun je doen door een cadeau te versturen naar hun thuisadres. Jij kiest een cadeau en levert een adressenlijst aan, wij doen de rest!

Hoe werkt het?

Als je één of meerdere cadeaus wilt versturen naar alle thuiswerkers lever je deze NAW gegevens in een Excelbestand bij ons aan. Uiteraard zullen we hier volgens de AVG richtlijnen mee omgaan. Dit is het enige dat jij hoeft te doen, wij regelen de rest! We zoeken bij het product een passende verzendverpakking en pakken de pakketjes met zorg in. Zo kan er bijvoorbeeld nog wat houtwol bij en kun je een kaartje aanleveren die we erbij in doen. Daarna maken we adresstickers, hierop staan (als je dat wilt) ook jouw gegevens en logo. Daarna worden de pakketten verstuurd naar de (thuis)adressen. Oja, lees ook eens onze blog over brievenbuspakketjes!

sokken-versturen

Casus

Voor Arval BNP Paribas hebben we deze warme wollen sokken verstuurd naar de adressen van thuiswerkers! Een super leuk cadeau om opgestuurd te krijgen als je thuis aan het werk bent, toch? De sticker op het doosje, het vloeipapier aan de binnenkant, het kaartje & het label aan de sokken zijn gepersonaliseerd.

Wat kost het?

De kosten voor het versturen van een pakket is afhankelijk van een aantal factoren. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan het gewicht en formaat van het pakket, het aantal adressen en in welke landen de adressen zich bevinden. Een brievenbuspakketje is uiteraard goedkoper dan een groter pakket dat niet door de brievenbus past.

Ik ben geïnteresseerd! 

Heb je een product op het oog dat je individueel wilt versturen? Of wil je iets versturen maar heb je nog geen idee wat? We denken graag met je mee. Vul het formulier hieronder in dan nemen we contact met je op!

Menu