Premiums

Voorbeelden van bekende premiums

Veel mensen weten niet precies wat de term premiums inhoudt, maar ik durf u te garanderen dat u heel goed weet wat het zijn! Premiums zijn de producten die verkoopondersteunend werken, namelijk de gratis hebbedingetjes die bij een product zitten. In het verleden zijn er heel veel succesvolle acties geweest met premiums hierbij kunt u denken aan de flippo’s uit de jaren 90. Of de iets recentere moestuintjes die bij de Albert Heijn gespaard konden worden.

Uit deze voorbeelden alleen al blijkt dat het dus op merkniveau, flippo’s van Smits, en op winkel of retail niveau, Albert Heijn, ingezet kan worden. Het doel van een premium is om meer van een bepaald product of meer producten in zijn algemeenheid te verkopen. Het voordeel van deze vorm van promotionele producten is dat de consument een positief gevoel krijgt bij een merk of een product en hij of zij zal zeker getriggerd worden bij het idee dat er een gratis artikel bij zit! Daarnaast is een goed uitgewerkte actie met premiums goed voor een jarenlang succes!

Mogelijkheden van premiums

De mogelijkheden van premiums zijn heel breed, zo kunnen ze worden ingezet als langdurige spaaractie maar ook als toevoeging aan een product als extra verkoopstimulans. Amigo Promotion kan voor u diverse acties uitwerken. We kunnen bijvoorbeeld een actie opzetten waarbij producten voor u op maat worden ontworpen en geproduceerd, maar ook kunnen wij het logistieke proces voor u bewaken. Wanneer u meerdere vestigingen moet voorzien van de premiums is het van belang dat er vooraf goed gekeken wordt naar de beschikbaarheid en de voorraad welke een vestiging moet hebben. Ook moeten er voldoende premiums op afroep verzonden kunnen worden.

Premiums bedrukken met logo kan uw merk- of bedrijfsnaam een grote naamsbekendheid opleveren. Natuurlijk hoeft het niet altijd een ingewikkelde campagne te zijn met custom made premiums. Maar het kan ook een actie betreffen waar kleine hebbedingetjes als bedrukte pepermuntjes of bedrukte lanyards worden weggegeven.

Een mooi voorbeeld van een goed ingezette premium zijn deze ijsblokjesvormpjes ontworpen zoals het product van de klant.

Premiums

Menu