Sinterklaas & Kerst

Voor CameraNU hebben we deze leuke sinterklaas- en kerstweggevertjes mogen maken. Als je goed kijkt zie je dat de kerstmannetjes volledig in stijl van CameraNU zijn gemaakt. Ze houden namelijk een fotocamera vast. Een erg leuk detail!

Klant
Bedrukking
Product
Bedrukking

De kerstmannetjes zijn gepersonaliseerd door het papier dat er omheen gewikkeld zit. Ze houden een camera vast en onderaan staat het logo van CameraNU. De kerstmannetjes zijn ongeveer 8 centimeter groot.

De pepernoten zijn gepersonaliseerd middels het kopkaartje. Ook hier is het logo op gedrukt. CameraNU heeft gekozen voor een zakje met alleen pepernoten. De inhoud is 50 gram.

Product

Dit Sinterklaas- en kerstsnoepgoed is een leuk weggevertje. Het kopkaartje van het strooigoed is volledig te personaliseren. Zo kun je hem full colour bedrukken of alleen voorzien van logo. Er zit 50 gram strooigoed in het zakje en het soort strooigoed kun je zelf kiezen.

Het mini kerstmannetje is te voorzien van gepersonaliseerde wikkel. Zo is het ook mogelijk een sinterklaas te kiezen. De kerstman is ongeveer 8 cm hoog en bevat circa 20 gram chocolade.

Menu