Zomerse spaaractie

Klanten van Bevela konden sparen voor leuke zomerse producten die wij hebben mogen leveren. Namelijk een strandlaken, luchtzitzak & digitale (sport)camera.

Klant
Bedrukking
Product
Bedrukking

De handdoeken zijn full colour bedrukt en volledig ontworpen in de huisstijl van Bevela. Het strandlaken zorgt voor een goede zichtbaarheid van Bevela, ook op het stand of aan het zwembad!

De luchtzitzak is in 3 kleuren bedrukt met het bedrijfslogo. Het logo is mooi aan de zijkant gekomen waardoor de gebruiker er niet op zal liggen en het logo niet vervormd wordt.

We hebben de sportcamera’s voorzien van het logo van Bevela. Dit hebben we gedaan in één kleur, namelijk zwart, zodat het een stoere camera wordt.

Product
Strandlakens

De strandlakens zijn full colour te bedrukken met een eigen ontwerp. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende diktes en groottes.

Hebben jullie een rond logo of product? Bekijk dan eens onze ronde handdoeken.

Luchtzitzakken

Je hebt ze vast al wel voorbij zien komen: de SeatZac ofwel luchtzitzak. Deze zitzak is makkelijk op te blazen zonder pomp. Je zwaait met de zak open zodat deze zich kan vullen met lucht. De zitzak is te bedrukken met jullie logo. Een leuk promotioneel product voor op festivals of het strand!

Sportcamera

De sportcamera is in maximaal 2 kleuren te bedrukken met jullie logo of beeldmerk. Daarnaast zit er een zuignap op waarmee je ‘m bijvoorbeeld op je fiets- of skatehelm kunt plakken. Een origineel relatiegeschenk waar je iedereen blij mee zal maken.

Menu