gadgets acrelec

Gadgets

Acrelec is een innovatieve producent van self-service kiosken. Ze waren op zoek naar passende gadgets om weg te geven op beurzen. We hebben verschillende producten laten maken die passen bij de huisstijl van Acrelec.

Klant
Bedrukking
Producten
Bedrukking

De producten die we voor Acrelec hebben ontwikkeld zijn op verschillende manieren bedrukt. De USB-stick en oordopjes zijn custom made, de fidget spinner is bedrukt middels een tampondruk.

Het logo van Acrelec is in de muis gegraveerd. Hierna is er een oranje LED-lampje achter de gravure geplaatst. Bij gebruik van de computermuis licht het logo op in de huisstijlkleur.

Producten

Voor Acrelec hebben we verschillende opdrachten gedaan. Bijvoorbeeld deze Fidget Spinner, oordopjes en custom made USB-sticks.

Fidget Spinner

De fidget spinner is verkrijgbaar in de kleuren van jullie huisstijl. Daarnaast is het op verschillende manieren mogelijk om jullie logo er op te drukken. Voor extra effect kunnen er lampjes of een bewegende tekst worden toegevoegd.

Headset

De custom made oordopjes zijn gemaakt van soft PVC en kunnen worden voorzien van een logo of vorm in 2D.

USB-stick

De custom made USB-sticks worden gemaakt in een door jou geselecteerde vorm en ontwerp. Hierdoor heb je geen saaie USB-stick maar één die echt aansluit bij jullie bedrijf.

Computermuis

De computermuis is te voorzien van een logo dat oplicht in de kleur van jullie huisstijl. Dit is mogelijk doordat er een LED-lampje achter wordt geplaatst. Het logo wordt in de muis gegraveerd.

Menu