Onze leukste custom made producten!

Onze leukste custom made producten!

Wat zijn custom made producten?

Allereerst is het goed om te weten wat custom made producten zijn. Custom made producten zijn producten die helemaal vanaf 0 speciaal voor jou worden gemaakt! Denk bijvoorbeeld aan sokken, deze sokken bestaan voor jouw aanvraag nog niet, maar worden pas geproduceerd nadat we jouw ontwerp hebben ontvangen. Dit is anders dan onze standaard voorraadproducten met logo, hier bestaan de producten al en wordt er alleen een logo op gedrukt.

Ben je benieuwd naar onze custom made producten? We hebben er een aantal voor je op een rij gezet:

Villa Joep - Custom Made Kerstballen
1. Custom made kerstballen

Kerstballen in eigen vorm zijn een groot succes en we hebben ze al aan een aantal bedrijven mogen leveren! Wil jij met Kerst ook bij klanten en medewerkers in de boom hangen? Laat dan ook custom made kerstballen maken!

Bedrukte onesies
2. Onesies

Wil je graag iets weggeven dat jouw relaties lekker warm houdt? Denk dan eens aan een heerlijke bedrukte onesie! De onesies kunnen all-over bedrukt worden met jouw eigen ontwerp! Zo hebben we onder andere onesies geleverd aan McDonald’s en Netflix.

Johma - Puzzels
3. Puzzels

Eén van onze populairste geschenken blijft toch wel de custom made puzzel. De puzzels kunnen helemaal worden bedrukt met jouw ontwerp en ook de doos kan in eigen stijl worden gemaakt. We kunnen puzzels met verschillende aantal stukjes leveren maar 1.000 en 500 stukjes is het meest gangbare! Wil jij ook eigen puzzels laten maken? Dat kan al vanaf 100 stuks.

CoolerMaster - IJsblokjesvormen
4. IJsblokjes

Deze zomer lekker met jouw logo in het drankje van relaties dobberen? Laat dan logo ijsblokjes maken! Naast een logo kan dit natuurlijk ook in de vorm van één van jouw producten of in de vorm van een tekst. De siliconen vormpjes kunnen we leveren in eigen PMS kleur en al vanaf 1.000 stuks.

kaartje2go - Sokken
5. Sokken

Sokken met logo blijven één van de populairste giveaways! Het leuke is dat je er mee kunt variëren en bijvoorbeeld elk jaar sokken met een ander design kunt weggeven, een soort “spaar ze allemaal”. Wil jij jouw eigen sokken laten maken met een eigen patroon of ontwerp? Dat kan al vanaf 150 paar!

Cows & Stars - Strandlakens
6. Strandlakens

De show stelen op het strand of aan het zwembad? Laat dan jouw eigen strandlakens maken! Onze handdoeken kunnen op verschillende manieren worden gepersonaliseerd. Van een subtiel geborduurd logo tot een full colour ontwerp helemaal all-over de handdoek.

Menu