Medewerkers & collega’s bedanken tijdens de Corona crisis


Ik wil mijn medewerkers & collega’s graag bedanken voor hun inzet tijdens Corona!

Hebben jouw collega’s, medewerkers of klanten een vitaal beroep en werken ze in deze zware tijd gewoon door? Redden ze mensenlevens in de zorg of houden ze de supermarkt draaiende? Geef ze een steuntje in de rug, toon je dankbaarheid en laat zien dat je trots op ze bent met een leuk presentje. Daarnaast is (juist in deze tijd) een persoonlijke verbinding erg belangrijk!

Ik wil graag iemand verrassen die in de zorg werkt, hoe doe ik dat?

Uit je waardering door iets leuks te geven, al is het maar iets kleins. Zorgmedewerkers werken deze weken hard en kunnen (als ze er tijd voor hebben) wel iets gebruiken om lekker te ontspannen en even tijd voor zichzelf te nemen. Bijvoorbeeld een lekkere douchegel, een chocoladereep of een mooie powerbank om letterlijk even op te laden! Natuurlijk hebben we ook wat om het harde werken te ondersteunen, zoals blarenpleisters en een energie-kit!

Mijn collega’s werken thuis tijdens de Corona crisis, kan ik dan ook iets doen?

Ook dan kun je ze natuurlijk verrassen met wat leuks! Waarschijnlijk komen de muren na een tijdje op ze af of weten ze zich geen raad meer met de kinderen die zich inmiddels stierlijk beginnen te vervelen. Help ze daarom een handje. Hier hebben we al een aantal leuke producten voor je op een rij gezet die door de brievenbus passen! Bijvoorbeeld webcamblockers & oordopjes om je laptop helemaal thuiswerk-proof te maken! Liever wat fleurigs? Bekijk dan eens deze schattige kweektuintjes. Om de kinderen te vermaken hebben we hier een aantal super leuke spulletjes.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je collega’s zich na het werk even kunnen ontspannen. Helemaal nu het werk- en privéleven zich op dezelfde locatie afspelen! En zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan een paar avonden in de week met een puzzel bezig te zijn, niks ontspannener dan dat! Speciaal daarvoor hebben we deze gave bedrukte legpuzzels, bijvoorbeeld een fotopuzzel van 1000 stukjes. Daarnaast hebben we ook gepersonaliseerde puzzelboekjes en schuifpuzzels met bedrukking om even lekker te ontspannen.

Mondkapjes 

Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen is het vanaf 1 juni verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer! Deze mondkapjes moeten we zelf aanschaffen… Maar je kunt ze ook cadeau doen! Nog leuker: we kunnen de mondkapjes helemaal personaliseren in de huisstijl van jouw bedrijf. Deze bedrukte mondkapjes worden zelfs de nieuwste mode-hype genoemd! Lees voor meer informatie of inspiratie eens dit blog.

bedrukte-mondkapjes
Heb je zelf een leuk idee en wil je weten of dit mogelijk is? Neem dan contact met ons op!
Menu