Medewerkers & collega’s bedanken tijdens de Corona crisis


Ik wil mijn medewerkers & collega’s graag bedanken voor hun inzet tijdens Corona!

Hebben jouw collega’s, medewerkers of klanten een vitaal beroep en werken ze in deze zware tijd gewoon keihard door? Redden ze mensenlevens in de zorg of houden ze de supermarkt draaiende? Geef ze een steuntje in de rug, toon je dankbaarheid en laat zien dat je trots op ze bent met een leuk presentje. Daarnaast is (juist in deze tijd) een persoonlijke verbinding erg belangrijk! Ben je op zoek naar een brievenbuspakketje om naar medewerkers te sturen? Kijk dan hier.

Ik wil graag iemand verrassen die in de zorg werkt, hoe doe ik dat?

Uit je waardering door iets leuks te geven, al is het maar iets kleins. Zorgmedewerkers werken deze weken hard en kunnen (als ze er tijd voor hebben) wel iets gebruiken om lekker te ontspannen en even tijd voor zichzelf te nemen. Bijvoorbeeld een lekkere douchegel, een chocoladereep of een mooie powerbank om letterlijk even op te laden! Natuurlijk hebben we ook wat om het harde werken te ondersteunen, zoals blarenpleisters en een energie-kit!

Mijn collega’s werken thuis tijdens de Corona crisis, kan ik dan ook iets doen?

Ook dan kun je ze natuurlijk verrassen met wat leuks! We kunnen pakketjes versturen naar de thuisadressen van jouw medewerkers. Waarschijnlijk komen de muren na een tijdje op ze af en beginnen ze zich na het werk te vervelen. Help ze daarom eens een beetje ontspannen en een fijne thuiswerkplek te creëren. Hier hebben we al een aantal leuke producten voor je op een rij gezet die door de brievenbus passen! Bijvoorbeeld webcamblockers & oordopjes om je laptop helemaal thuiswerk-proof te maken! Liever wat fleurigs? Bekijk dan eens deze schattige kweektuintjes. Om de kinderen te vermaken hebben we hier een aantal super leuke spulletjes.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je collega’s zich na het werk even kunnen ontspannen. Helemaal nu het werk- en privéleven zich op dezelfde locatie afspelen! En zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan een paar avonden in de week met een puzzel bezig te zijn, niks ontspannener dan dat! Speciaal daarvoor hebben we deze gave bedrukte legpuzzels, bijvoorbeeld een fotopuzzel van 1000 stukjes. Wil je de puzzels graag versturen? Ga dan voor een puzzel in een brievenbusdoosje, dit doosje wordt ook helemaal gepersonaliseerd. Ben je benieuwd welke puzzels we al hebben gemaakt? Kijk dan eens hier!

back to school pakket

Thuiswerkpakketjes versturen

Liever een pakketje versturen? Bijvoorbeeld voor een gezamenlijke vrijdagmiddagborrel of voor een leuk spel dat je via Zoom of Teams gaat spelen? Ook dan kun je bij ons terecht, wij zorgen ervoor dat alle producten in een mooi doosje bij jouw collega’s op de mat vallen! We hebben hier al een aantal leuke brievenbuspakketten samengesteld! Deze pakketjes kunnen we zowel vullen met lekkernijen als met leuke gadgets. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pakket met een fles wijn, zakje nootjes, leuke speaker & een waterfles.

brievenbuspakket borrel

Mondkapjes 

Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen is het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes inmiddels verplicht! Deze mondkapjes moeten we zelf aanschaffen… Maar je kunt ze ook cadeau doen! Nog leuker: we kunnen de mondkapjes helemaal personaliseren in de huisstijl van jouw bedrijf. Deze bedrukte mondkapjes worden zelfs de nieuwste mode-hype genoemd. Hoe mooi zou het zijn als je iemand zo’n nuttig cadeau kunt doen en ook nog met jouw merk zichtbaar bent! Lees voor meer informatie of inspiratie eens dit blog.

bedrukte-mondkapjes
Heb je zelf een leuk idee en wil je weten of dit mogelijk is? Neem dan contact met ons op!
Menu