Leukste giveaways voor het EK voetbal 2021

Leukste giveaways voor het EK voetbal 2021

Wellicht is het helemaal langs je heen gegaan maar op 11 juni 2021 gaat het EK voetbal van start! Natuurlijk gaat het dit jaar wel anders dan anders, er is waarschijnlijk geen publiek aanwezig bij de wedstrijden. Desalniettemin zullen we met z’n allen voor de tv zitten om de wedstrijden te bekijken en wie weet kunnen we zelfs het terras alweer op. Het EK is dus een zeer geschikt moment om jouw merk te laten zien op een gaaf product! Hieronder nemen we je mee door de leukste promotionele giveaways voor het EK voetbal 2021!

Popcornmaker

Een lekkere snack tijdens het voetbal kijken? Met deze popcornmaker maak je zelf de lekkerste popcorn. Hij werkt ook nog eens op hete lucht waardoor je geen olie nodig hebt, ideaal! We kunnen de popcorn popper bedrukken met jouw logo, zo sta je tijdens het EK bij al je relaties op tafel.

3D ijsjes in eigen vorm

Wil je iets leuks weggeven op straat? Iets waardoor de ontvanger op een leuke manier met jouw merk wordt geconfronteerd? Dan is een custom made ijsje waar je naar op zoek bent! We kunnen deze 3D ijsjes maken in elke vorm, kleur & smaak. En zeg nou zelf, als je zo’n leuk ijsje krijgt wil je dat toch met iedereen delen? Het ijsje zorgt daarom niet alleen voor meer zichtbaarheid op straat, ook online worden deze grappige ijsjes vaak gedeeld! Je kunt er bijvoorbeeld ook een leuke winactie aan koppelen, zet op het kaartje een opdracht om een originele foto te maken met het ijsje en deze te delen op socials (met een bepaalde hashtag) waarbij een leuke prijs te winnen valt!

ijsjes in eigen vorm

Retro koeler

Het drinken moet natuurlijk goed koud blijven tijdens het kijken van de wedstrijden. Met deze mooie retrokoelbox is dat geen probleem. We hebben de koelers in 2 verschillende formaten(13L & 17L), daarnaast kunnen ze zowel full colour worden bedrukt (vanaf 100 stuks) als met alleen een logo (vanaf 50 stuks).

Retro koelbox

Retro zonneklep

De retro zonneklep is terug van weggeweest en mag dit EK dus zeker niet ontbreken! Jouw logo wordt op de klep gedrukt, dit zorgt voor een grote merkzichtbaarheid. De zonnekleppen zijn er in verschillende kleuren!

Retro zonneklep

Vlaggetjes schmink voor op je wangen

Wie kent ze niet: de welbekende vlaggetjes voor op je wangen? Met deze handige stick maak je in een handomdraai de vlaggetjes. De stick kan bedrukt worden met jouw logo en past door de brievenbus!

Kauwgombal voetbalspelletje

Iets kleins weggeven waarbij toch even op een positieve manier aan jouw merk wordt gedacht? Dit kleine spel bevat kauwgomballen omwikkeld met folie in voetbalmotief. De verpakking bevat 2 gaten, hier kun je met de balletjes doorheen schieten. Het kaartje kan worden bedrukt met een eigen ontwerp!

kauwgom voetbalspel

Marshmallow vlag

Erg leuk tijdens een BBQ: Marshmallows in de kleur van de vlag van een land! Rijg ze aan een stokje en klaar is de vlag-mallow. De marshmallows zitten in een zakje dat bedrukt kan worden met jouw logo.

Marshmallow vlaggen

EK (brievenbus) pakket versturen

Wil je jouw mensen graag verrassen met een juichpakket door de brievenbus? Stuur ze dan een gaaf brievenbuspakket met een aantal lekkere snacks & oranje producten. Je kunt kiezen voor dit standaardpakket of zelf een pakket samenstellen. Dit pakket bevat alles om van de wedstrijden een feestje te maken, met lekkere snacks & leuke oranje artikelen. De producten kunnen natuurlijk worden bedrukt met jouw logo en er kan een persoonlijk kaartje in de doos. We pakken het pakketje leuk in en versturen het naar jouw medewerkers, jij levert alleen een adressenlijst bij ons aan.

EK 2021 brievenbuspakket
Menu