Laat foute kersttruien maken met een eigen ontwerp! | Vanaf 150 stuks

Foute kersttrui bedrukken met logo

Laat een eigen foute kersttrui met logo maken!

Moeten we je nog vertellen waarom de foute kersttrui elk jaar weer een ongekend succes is? Iedereen heeft er wel één in de kast en trekt hem elk jaar minstens één dag met trots aan! Er is zelfs een heuse foute kersttruiendag, in 2021 is deze op 15 december. Zou het dan niet super leuk zijn om jouw medewerkers in een foute kersttrui met jouw ontwerp en bedrijfslogo naar kantoor te laten komen?  In dit blog lees je meer over de mogelijkheden.

Hoe kan ik de truien personaliseren?

We kunnen al foute kersttruien met logo maken vanaf 100 stuks! Hoe je de foute kersttrui wil personaliseren is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Zo kun je ervoor kiezen om een trui te laten maken in jouw huisstijlkleuren en met jouw logo. Wil je liever alleen kleuren gebruiken? Dat is ook mogelijk. Liever een ontwerp met bijvoorbeeld een sneeuwpop of rendier? Zelfs dat kunnen we, bijna niks is ons te gek. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is! Let op: vanwege het aantal spoelen op de machine mag de trui uit maximaal 6 kleuren bestaan! In overleg kunnen we zelfs een labeltje met jouw logo in de trui maken.

Eigen foute kersttrui maken

Hoe komt mijn ontwerp op de trui?

Onze foute kersttruien worden helemaal vanaf 0 gemaakt. Dit betekent dat we geen truien op voorraad hebben die worden bedrukt of ingeweven maar dat alle truien speciaal voor jou worden gebreid! Tijdens het weven wordt ook jouw ontwerp in de trui geweven. Zo krijg je een super mooie trui met een ontwerp dat slijtvast is en niet zal vervagen na veelvuldig wassen. Wil je graag een labeltje met jouw logo in de trui? Overleg dan even met ons over de mogelijkheden!

Oja, wil je liever een standaard trui uit voorraad bestellen? Dat is ook mogelijk, neem daarvoor contact met ons op, dan helpen we je verder!

Welke maat heeft jullie trui?

Niemand heeft hetzelfde figuur en het zou dan ook lastig zijn om één maat te nemen voor alle truien! Je kunt jouw bestelling dan ook onderverdelen in verschillende maten, van S tot XXL. Daarnaast kunnen we de truien, in overleg, ook in kindermaten leveren!

foute kersttrui eigen ontwerp

Wat is de levertijd van de foute kersttrui?

Omdat de truien helemaal speciaal voor jou vanaf 0 worden gemaakt, moet je rekening houden met een levertijd van 8 tot 10 weken na akkoord op de digitale proef! Bij een groter aantal kan de levertijd iets langer zijn dan bij een kleiner aantal truien. Zorg ervoor dat je op tijd bestelt, dan heb jij jouw truien voor Foute Kersttruiendag 2021 nog binnen! De minimale afname van deze truien is 150 stuks.

Tip: geef er een paar bijpassende kerstsokken bij!

Wil jij ook van deze foute kersttruien? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Menu