Een zomerse give away: custom made ijsblokjes in eigen vorm

Custom made ijsblokjeshouders met eigen vormpjes

Ben je op zoek naar een leuke give away of origineel relatiegeschenk voor de zomer? Denk dan eens aan deze leuke custom made ijsblokjesvormen.
Heb je een opvallend logo of leuk product? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om hier een ijsblokjesvorm van te laten maken. Hoe leuk zou het zijn als er deze zomer allemaal kleine logootjes in je drinken dobberen?

Extra leuk: omdat deze vormen helemaal op maat worden gemaakt kun je zelf de kleur van de vorm kiezen. Zo kunnen we de vormen in jouw eigen PMS kleur maken!

custom-made-ijsblokjes
Kunnen de ijsblokjesvormen ook bedrukt worden met een logo?

Ja zeker, de ijsblokjesvormen kunnen in 1 kleur worden bedrukt. Zo kun je er voor kiezen om een logo op de ijsblokjeshouder te drukken of bijvoorbeeld een kleine, persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Zo zal de gebruiker nog eens extra op een positieve aan jouw merk worden herinnerd bij het gebruiken van de ijsblokjes!

Wil je meer voorbeelden zien van de ijsblokjesvormen? Deze vind je hier!
ijsblokjes in eigen vorm

Waar worden de vormen van gemaakt?

Onze ijsblokjesvormen worden gemaakt van siliconen. Hierdoor zijn de vormpjes erg flexibel en kun je heel makkelijk de ijsblokjes er uit wippen. We hebben deze ijsblokjeshouders al voor veel klanten gemaakt en ze vallen altijd erg in de smaak!

Ook leuk: deze vormen kunnen ook in de oven! Op deze manier kun je er ook een siliconen bakvorm met eigen vormpjes van maken. Uiteraard kun je er ook een andere vloeistof in bevriezen of er bijvoorbeeld chocolade in doen.

ijsblokjes-eigen-vorm

Vanaf hoeveel stuks kan ik deze vormpjes afnemen?

De custom made vormpjes zijn verkrijgbaar vanaf 1.000 stuks. Wil je er toch liever wat minder? Dan raden we je aan een standaard vorm te kiezen, dit zijn bijvoorbeeld vierkantjes of hartjes. Deze zijn er in verschillende kleuren en kunnen ook bedrukt worden met een logo. Wil je graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan hieronder het formulier in of neem contact met ons op!

Menu