Houd je relaties warm met een bedrukte onesie!

Wat zijn onesies?

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor de winter? Bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk of in een kerstpakket? Houd je relaties lekker warm en denk eens aan bedrukte onesies met logo! Zoals de naam al doet vermoeden bestaat de onesie uit één stuk, een soort overall dus. Je stapt er met je benen in en trekt dan de bovenkant over je armen, met de rits aan de voorkant doe je ‘m dicht. De onesies hebben een lekkere zachte stof en zitten heerlijk comfortabel. Ideaal als je lekker een dag niks wil doen op de bank.

Bedrukte_onesieBedrukte_onesie

Hoe kun je de onesies personaliseren?

Vanaf 100 stuks kunnen we onesies helemaal in jouw eigen PMS kleur maken en met een eigen design. Zo kun je bijvoorbeeld jouw logo op de borst en rug laten drukken of een gaaf patroon all-over de onesie van één of meerdere producten. Daarnaast kunnen de uiteindes van de mouwen en benen in een andere kleur worden gemaakt. Op deze manier kun je de onesies helemaal zelf samenstellen.

bedrukte-onesie

Hoe worden deze bedrukte onesies met logo gemaakt?

Laten we als voorbeeld een all-over bedrukte onesie gebruiken! Onlangs hebben we bijvoorbeeld deze super leuke onesies gemaakt voor McDonald’s met frietjes helemaal verspreid over de onesie. De uiteindes van de mouwen en pijpen zijn gemaakt in dezelfde kleur rood als de frietbakjes! Deze onesies zijn gemaakt van katoen & fleece en zijn daardoor lekker zacht en warm.

Eerst wordt op een lap stof het frietjespatroon gedrukt, daarna wordt de stof geknipt in de goede maten en in elkaar genaaid tot een onesie! Het kan daarom zijn dat het patroon wat verschuift, op sommige delen wordt afgeknipt of over de rits schuift, dit geeft juist een super speels effect aan het patroon, de onesies zijn op deze manier allemaal uniek. Wil je alleen een logo op de borst of rug van de onesie? Dan wordt deze er uiteraard op gedrukt nadat de onesie in elkaar is gezet, op deze manier zal deze altijd op de goede plek komen!

Bedrukte-onesies-met-logo

Het is mogelijk om de onesies onder te verdelen in meerdere maten, zo is er voor iedereen een passende onesie.

Een ontwerp maken

Vind je deze bedrukte onesies ook zo leuk maar lukt het je niet een ontwerp aan te leveren? We helpen je hier graag bij. Daarnaast is het mogelijk om geheel vrijblijvend een visual te ontvangen van jouw idee! Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in en je ontvangt binnen een uur een reactie van ons in jouw mailbox.

bedrukte-onesie

Menu