Handdoeken en strandlakens bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor de zomer? Denk dan eens aan bedrukte strandlakens! We hebben ze inmiddels al voor veel klanten mogen maken en ze vallen altijd erg in de smaak. Voor het bedrukken van handdoeken hebben we veel verschillende opties, zowel in de vorm als in de dikte, het materiaal, de manier van bedrukken en de afwerking. In dit blog zetten we de verschillende opties voor je op een rij.

Met welk doel wil je de handdoeken inzetten?

Allereerst is het belangrijk om te bedenken waarvoor je de bedrukte strandlakens wil inzetten. Waarschijnlijk wil je dat klanten of collega’s een goed gevoel over houden bij jouw merk. Je wilt dus ook dat de ontvanger de handdoek echt gaat gebruiken zodat jouw logo of ontwerp zichtbaar is. Het zou zonde zijn als de handdoek in de kast belandt. Zorg er daarom voor dat je een badlaken weggeeft van goede kwaliteit, één die de ontvanger graag mee wil nemen naar het strand!

Ook het formaat van de handdoek is hierbij van belang. Een lekkere grote handdoek neem je sneller mee dan één waarbij je nog met je voeten en hoofd in het zand ligt. Het “normale” formaat van een strandlaken is 180 x 100 cm, maar wist je dat we zelfs XXL handdoeken hebben?

Ben je nu al enthousiast? Vraag dan hier vast je offerte aan!

Vorm van de strandlakens

Naast de standaard rechthoekige strandlakens hebben we ook ronde handdoeken. Deze zijn erg leuk als je een rond logo hebt of één van je producten rond is! Denk hierbij bijvoorbeeld aan ballen, tortilla’s of een meloen. Een ronde handdoek valt geheid op op het strand!

ronde-handdoekronde handdoek bedrukken

Deze mooie ronde strandlakens hebben we voor Ekco gemaakt. Ze zijn full colour bedrukt met een super gaaf design!

Ekco-strandlaken

De bedrukking

Qua bedrukking hebben we veel mogelijkheden. Elke manier van bedrukken heeft zo zijn voor- en nadelen. Kom je er niet uit? Wij adviseren je uiteraard graag en helpen je met het maken van de beste keuze voor jouw strandlaken.

strandlaken-bedrukken

Een leuke, originele bedrukking kan je strandlaken nét even dat beetje extra geven! Zo hebben we voor Cowmanager deze super leuke handdoeken gemaakt waarbij het lijkt alsof je de oren van de koe aan je hoofd heb zitten. Deze neem je toch spontaan mee naar het strand als je hem cadeau krijgt!?

Borduring

Wil je alleen een subtiel logo op de handdoek drukken? Dan zou je dit kunnen doen door middel van een borduring. Een borduring is slijtvast en kan vaak gewassen worden. Let wel op dat je het met borduren klein houdt, een grote borduring zorgt ervoor dat de handdoek niet lekker ligt, het wordt namelijk erg hard. Het is bijvoorbeeld erg leuk om een handdoek met een boord te nemen en hier jouw logo in te borduren!

borduring

Full colour bedrukt

Wil je een handdoek full colour bedrukken met een eigen ontwerp? Die mogelijkheid is er. We kunnen zelfs een foto (mits deze van voldoende kwaliteit is) op de strandlakens drukken. Let wel op dat de handdoek dan is gemaakt van microvezel, dit zal iets minder dik aanvoelen. Ook kan met deze manier van bedrukken de handdoek na veel wassen vaal worden.

strandlaken-bedrukken   strandlaken-bedrukken

Jacquard

Jacquard wordt ook wel een hoog-laag-weving genoemd! Vaak wordt dit gedaan in 1 of maximaal 2 kleuren. Doordat je een hoog laag effect hebt kun je een handdoek zelfs voorzien van een ontwerp in één kleur.

       

Eco handdoeken

Wil je liever een eco strandlaken bedrukken? Dat kan ook! We hebben namelijk de Goodtowel. Deze is gemaakt van gerecycled katoen en geproduceerd zonder verf, bleek of andere chemicaliën. Deze Goodtowel kan gemaakt worden in twee PMS kleuren.

eco-handdoek-bedrukken

Wil je graag een voorbeeld ontwerp ontvangen? 

Heb je al een idee van een ontwerp en wil je weten of dit op één van onze handdoeken kan? Vraag dan hier jouw gratis visual aan. Of wil je ook graag van deze mooie strandlakens maar kun je zelf geen ontwerp aanleveren? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

Offerte aanvragen

Menu