Giveaways

Giveaways zijn promotionele producten die veelal een opdruk van een logo bevatten, denk bij giveaways aan producten die weg worden gegeven ter ondersteuning van een uiting zoals een beurs. Kleine, makkelijke productjes die iedereen gebruikt zoals bedrukte pennen of notitieblokjes met logo. Deze producten zetten uw uiting kracht bij, maar zullen ook de ontvanger helpen herinneren aan u en uw bedrijf. Zij weten zodra ze het product in gebruik nemen weer dat ze het van u hebben gekregen en zullen vaak een positieve gedachte hebben bij het gratis gekregen product.

Giveaways bedrukken met logo

Om de ontvanger elke keer weer bewust te maken van uw bedrijf of merk is het natuurlijk verstandig om uw logo zichtbaar op de giveaways te drukken. Zo wordt de ontvanger steeds weer bewust of onbewust met uw merk geconfronteerd. Uit onderzoek is gebleken dan consumenten die vaak onbewust in contact kwamen met bepaalde merken of logo’s in hun aankoop in de supermarkt sterk beïnvloed waren zonder dat zij dit zelf door hebben. Voor uw bedrijf kan dit dus ontzettend belangrijk zijn! Misschien heeft een consument op het moment dat u hem een notitieblokje geeft als giveaway niets nodig, maar uw bedrijf is wel top of mind wanneer de klant op zoek is naar een product of dienst welke u kunt leveren!

Originele Giveaways

Om op te vallen op een beurs of evenement is het belangrijk dat u opvalt en onderscheidend bent. Het is heel divers wat geschikt beursgiveaways zijn. Inmiddels hebben we zoveel ervaring in het maken van originele giveaways dat u zich altijd mag laten inspireren door de pagina originele giveaways, maar we kunnen ook een voorstel voor u op maat maken.

Custom made giveaways

Heeft uw uiting een product nodig dat echt opvalt en bijzonder is? Dan laat u een giveaway op maat maken. Wij kunnen u helpen met het bedenken van een geschikt artikel en hebben al veel ervaring met het maken van custom made giveaways. Amigo Promotion beschikt over een eigen vestiging in Hong Kong en daarom kunnen we op een goede en goedkope manier produceren.

Menu