Gepersonaliseerd relatiegeschenk naar personeel versturen

Gepersonaliseerde giftset

Wil jij ook een gepersonaliseerd relatiegeschenk naar personeel versturen? Ga dan voor een mooie gepersonaliseerde giftset. We kunnen in deze giftset zowel de producten als de sleeve om de producten als de verzenddoos bedrukken in jouw huisstijl. Ook kun je er een bedrukte kaart met een persoonlijke boodschap bij in doen. Wil je het extra speciaal maken? Dan kunnen we (de meeste) producten bedrukken met de voornaam van de medewerker! Je kunt deze giftsets versturen vanaf 50 stuks. In deze gids kun je extra informatie opdoen en hebben we een aantal giftsets samengesteld.

Gepersonaliseerde giftset

Kies producten

Kies bedrukking

Gepersonaliseerde sleeve

Ontwerpen van de verzenddoos

Voeg persoonlijke kaart toe

Aanleveren verzendlijst

Welke producten zitten er in?

Welke producten er in de giftset zitten is geheel afhankelijk van jouw wensen. Misschien wil je wel pakket samenstellen binnen een bepaald thema. Hieronder vind je een voorbeeld van een giftset. Alle informatie vind je in deze gids.

gepersonaliseerde giftset

Hoe krijg ik de pakketten bij mijn personeel?

Wanneer jij bij ons een adressenlijst aanlevert zorgen wij ervoor dat alle pakketten bij jouw medewerkers worden afgeleverd.

Gepersonaliseerde giftset

Ik wil mijn medewerkers hiermee verrassen!

Ben je nieuwsgierig naar de prijs van een giftset? Of wil je meer weten over de mogelijkheden en producten die in de giftbox kunnen? Vul dan het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Menu