Geef GEEN korting

Geef Geen korting Korting wordt door veel bedrijven gegeven om klanten tot kopen over te laten gaan. Maar het geven van korting is een soort korte termijn oplossing. Maar klanten kopen dan alleen bij u voor de prijs..

Uw bedrijf heeft toch ook kennis, service en vele andere vormen van toegevoegde waarde? Door simpelweg uw producten of diensten aan te bieden met korting zult u deze toegevoegde waarde niet over kunnen brengen aan uw klant. Uw klant schat uw werk niet op waarde en u kunt het verschil niet maken.
Daarnaast zal de klant bij een volgende opdracht weer een korting van u verlangen. Deze klanten zijn niet trouw en zullen gemakkelijk overstappen wanneer uw concurrenten een beter prijs kunnen bieden. Op de lange termijn kan korting dus juist schadelijk zijn voor uw bedrijf.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat klanten zich belazert voelen zodra er blijkbaar iets van de prijs af kan wat u ze oorspronkelijk had willen laten betalen!

Zoekt u naar een manier om uw verkopen te stimuleren, uw rendement te verhogen en een klantrelatie aan te gaan en te houden? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u vrijblijvend over de manieren waarop u promotionele producten kunt inzetten om deze doelen te bereiken.

Menu