FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan ons? Wellicht vind je het antwoord op jouw vraag hieronder tussen de veel gestelde vragen! Is jouw vraag nog steeds niet beantwoord? Bel of mail ons gerust, dan hebben we vast een antwoord voor je.

Waarom staan er geen prijzen op jullie website?

De reden dat er geen prijzen op onze website zijn te vinden is omdat we graag een passend voorstel voor je willen maken. De prijs van een product is afhankelijk van veel factoren zoals de hoeveelheid, het aantal drukkleuren, de druktechniek & de drukpositie. Wij bekijken welke techniek het beste past bij jouw logo en het product en op basis daarvan ontvang je van ons een prijs! Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Hoe gaat het bestelproces?

Nadat je bij ons een aanvraag doet gebeurt er ontzettend veel! Op deze pagina vind je een duidelijke uitleg over het hele bestelproces, vanaf het moment van de aanvraag tot dat de producten bij jou op de stoep staan.

Hoe lever ik mijn (logo) bestanden aan?

Het logo lever je aan als vectorbestand! Daarnaast dient alle tekst te zijn omgezet in lettercontouren. We snappen het als dit allemaal wat ingewikkeld klinkt, daarom vind je hier een uitgebreide uitleg over het aanleveren van de juiste bestanden!

Kan ik van te voren een sample ontvangen?

Uiteraard kun je van de meeste producten vooraf een sample ontvangen. Wanneer het een custom made product is is dit soms wat lastiger, het product is immers nog niet gemaakt. Wellicht hebben we dan wel een soortgelijk product liggen, zodat je de kwaliteit kunt bekijken!

Welke druktechniek wordt er gebruikt?

Welke druktechniek het beste past bij het door jou gekozen product is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het materiaal van het product, jouw logo en het aantal kleuren waaruit jouw logo is opgebouwd. Lees in dit blog meer over druktechnieken.

Het lukt mij niet om zelf een ontwerp aan te leveren, wat nu?

Geen probleem! Als je er zelf niet uitkomt met een ontwerp kunnen we je helpen met het bedenken en uitwerken van het ontwerp.

Wat is de levertijd van jullie producten?

De levertijd van de producten is afhankelijk van heel veel factoren. Zo ligt het er bijvoorbeeld aan hoeveel producten je afneemt, welke druktechniek er wordt gebruikt en of het een voorraadproduct of custom made product is. Daarnaast worden sommige producten worden geproduceerd in Europa en andere in het Verre Oosten.

Kan ik mijn bestelling ook zelf op komen halen?

Helaas is het niet mogelijk om je bestelling zelf op te halen. Onze producten worden geproduceerd op locaties over de hele wereld!

Menu