Drukte? Deze originele relatiegeschenken kunnen we nog leveren voor Kerst!

Kerstgeschenken

De kades in China staan vol met goederen, voorraden raken langzamerhand op en de prijzen voor (zee)vracht rijzen de pan uit. Misschien raak je inmiddels al in de stress over kerstcadeaus voor personeel omdat je nog niks hebt besteld… Geen paniek, speciaal voor jou hebben we een aantal producten (uit Europa) op een rij gezet die we nog voor Kerst kunnen leveren!

Kerstpakketten

Allereerst natuurlijk de kerstpakketten. Ondanks dat er enorm veel kerstpakketten op voorraad zijn raden we je aan hier niet te lang mee te wachten, ook deze raken een keer op en ze zijn populairder dan ooit. Ben je benieuwd welke kerstpakketten we allemaal hebben? Je vindt ze hier! Wil je liever een op maat gemaakt kerstpakket? Neem dan contact met ons op, dan denken we graag met je mee!

Kerstpakket Clever

Sokken

Elk jaar weer zijn onze sokken enorm populair! We kunnen de sokken namelijk inweven met een eigen ontwerp, zo krijg je jouw eigen Happy Socks. Wil jij graag eigen sokken laten maken? Dat kan al vanaf 150 paar! We kunnen de sokken zelfs verpakken in een leuk geschenkdoosje, een cadeautje om te geven en om te krijgen. Doordat onze sokken in Europa worden geproduceerd kunnen we deze al binnen 5 weken leveren.

Jungheinrich - Sokken in een doosje

Legpuzzels

We moeten het eerlijk toegeven, de legpuzzel met een eigen ontwerp blijft één van onze favoriete relatiegeschenken, en niet alleen voor Kerst. Wil jij ook graag jouw eigen puzzels laten maken? Dat is al mogelijk vanaf 100 stuks! De hoeveelheid stukjes van de puzzel kun je zelf bepalen, evenals de afwerking van de puzzel (mat of glanzend). Hoe leuk is het om bij jouw relaties op tafel te liggen en ook nog eens doorgegeven te worden naar hun vrienden & familie. Zo maakt iedereen kennis met jouw merk! Onze legpuzzels zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Puzzels in eigen ontwerp

Bedrukte kerstballen

Het maken van kerstballen in een eigen vorm is een erg langdurig proces en voor Kerst 2021 helaas niet meer haalbaar. Toch graag in de boom bij relaties hangen? Laat dan kerstballen bedrukken met jouw logo! Deze kerstballen worden binnen Europa geproduceerd en hebben daardoor een veel kortere levertijd dan custom made kerstballen.

Bedrukte kerstballen

Kerstboompje in eigen stijl

Als je het hebt over originele relatiegeschenken, dan hoort dit leuke kerstboompje wat ons betreft zeker in dit rijtje. De hangers in de boom kunnen namelijk helemaal worden gemaakt in jouw huisstijl. De hoeveelheid hangers, slingers en het gebruik van lampjes kun je helemaal zelf bepalen! Werken jouw medewerkers nog steeds thuis? Hoe leuk is het om ze zo’n kerstboompje cadeau te doen voor om het thuiswerkkantoor wat op te vrolijken!

Custom made kerstboompje

Rituals pakketten

Iedereen vindt het lekker en het blijft dan ook een populair geschenk om te geven: een Rituals pakket. We hebben Rituals pakketten in verschillende geuren en met verschillende producten, voor zowel mannen als vrouwen! Ben je op zoek naar een specifiek pakket? Neem dan contact met ons op, we hebben ‘m vast!

Rituals pakketten

Offerte aanvragen

Menu