Draadloos opladen: dé trend van nu

Hoe werkt draadloos opladen?

Draadloos opladen is dé trend van nu. Wireless laden door middel van een Qi (spreek uit als: chee) oplader betekent een einde aan het gedoe met kabeltjes en kapotte opladers. Je plugt de draadloze oplader gewoon in in je computer of stopcontact, legt je smartphone er op en hij wordt automatisch opgeladen. Doordat je geen kabel meer in je telefoon hoeft te stoppen kun je verschillende soorten telefoons opladen met één apparaat. Daarnaast is het ideaal voor een clean desk policy, weg met alle irritante kabeltjes!

Personaliseren

Het leuke aan wireless chargers is dat je ze helemaal naar je eigen smaak kunt maken, in allerlei verschillende kleuren, maten en vormen. Op deze manier sluit de draadloze oplader goed aan bij jullie (huis)stijl en past hij perfect bij jullie bedrijf! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk jullie logo op de oplader te drukken of de oplader full colour te bedrukken in een ronde vorm of een custom made vorm. Door je logo of bedrijfsnaam op de lader te zetten ben je altijd goed zichtbaar bij je relaties.

draadloze oplader

Behalve deze standaard opladers hebben we ook een bamboe uitvoering in verschillende formaten. Het bamboe geeft de oplader een robuuste en luxe uitstraling, jullie logo is dan ook in het bamboe te graveren!

oplader bamboe

Naast de gewone draadloze oplader is ‘ie onder andere ook beschikbaar als auto-oplader, draadloze powerbank en een draadloze oplader en speaker in één.

draadloze autolader  speaker en oplader in één

Voor welke mobiele apparaten is draadloos opladen geschikt?

Draadloos opladen is geschikt voor de nieuwste Android devices & iPhone® 8, 8S en X en nieuwer.
Weet je niet zeker of je je smartphone draadloos kunt opladen? Bekijk hier de hele lijst van apparaten waarbij je de draadloze oplader kunt gebruiken. Mocht je een iPhone hebben die draadloos opladen niet ondersteunt, dan kun je deze case er omheen doen. Op deze manier is je iPhone wel geschikt om draadloos op te laden!

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Menu