De hype deze kerst: custom made kerstballen in eigen vorm

Wat zijn custom made kerstballen?

Ze waren afgelopen jaar al een ware hit en je hebt ze dan ook vast in de winkels zien liggen! Ik heb het natuurlijk over kerstballen in een grappige en originele vorm. Hoe vrolijk ziet het er uit als je een kerstboom versiert met allemaal van zulke originele ballen? Heb jij een uniek, grappig of mooi product of logo? Laat hier dan een leuke custom made kerstbal van maken en hang deze kerst bij je relaties in de boom.

custom-made-kerstballen

Waar worden de kerstballen van gemaakt?

Voor de kerstballen kun je kiezen uit glas of plastic. De glazen kerstbal ziet er natuurlijk wat chiquer uit maar de plastic kerstbal valt minder snel kapot. Wist je dat deze kerstballen al vanaf 1.000 stuks verkrijgbaar zijn!?

kerstbal-eigen-vorm                   kerstbal-eigen-vorm
Hoe worden de custom made kerstballen verpakt?

De kerstballen kunnen worden verpakt in een mooi full colour bedrukt doosje helemaal in jouw huisstijl. Het doosje is van goede kwaliteit en zorgt ervoor dat je de kerstbal leuk weg kunt geven. Wil je de kerstbal los weggeven zonder doosje, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

kerstballen-met-logo

Kan ik ook gewone kerstballen laten bedrukken met een logo?

Ja hoor, natuurlijk is het ook mogelijk om een gekleurde ronde kerstbal te bedrukken met jouw logo. We hebben hierin kerstballen van verschillende groottes en met verschillende afwerkingen, zoals een matte of glanzende finish. Ook qua kleur is er veel keus, wil je weten of we een bepaalde kleur hebben? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Menu