De hype deze kerst: custom made kerstballen in eigen vorm

Wat zijn custom made kerstballen?

Ze waren afgelopen jaar al een ware hit en je hebt ze dan ook vast in de winkels zien liggen! Ik heb het natuurlijk over kerstballen in een grappige en originele vorm. Hoe vrolijk ziet het er uit als je een kerstboom versiert met allemaal van zulke originele ballen? Heb jij een uniek, grappig of mooi product of logo? Laat hier dan een leuke custom made kerstbal van maken en hang deze kerst bij je relaties in de boom.

Ace & Tate - Kerstballen
Villa Joep - Custom Made Kerstballen

Waar worden de kerstballen van gemaakt?

Voor de kerstballen kun je kiezen uit glas of plastic. De glazen kerstbal ziet er natuurlijk wat chiquer uit maar de plastic kerstbal valt minder snel kapot. Wist je dat deze kerstballen al vanaf 1.000 stuks verkrijgbaar zijn!?

Villa Joep Kerstballen
Ovata kerstballen

Hoe worden de custom made kerstballen verpakt?

De kerstballen kunnen worden verpakt in een mooi full colour bedrukt doosje helemaal in jouw huisstijl. In het vensterdoosje zit een inlay waar de kerstbal in ligt, dit ziet er én super leuk uit én het zorgt ervoor dat ze tijdens het transport niet kapot gaan! Lukt het je niet om zelf een ontwerp te maken? Dan kunnen we je daar natuurlijk bij helpen!

Villa Joep Kerstbal
Ace & Tate kerstbal

Kan ik ook gewone kerstballen laten bedrukken met een logo?

Ja hoor, natuurlijk is het ook mogelijk om een gekleurde ronde kerstbal te bedrukken met jouw logo. We hebben hierin kerstballen van verschillende groottes en met verschillende afwerkingen, zoals een matte of glanzende finish. Ook qua kleur is er veel keus, wil je weten of we een bepaalde kleur hebben? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Menu