De do’s and dont’s van het kerstpakket

  1. Kies een kerstpakket waarvan u zeker weet dat het door uw medewerkers wordt gewaardeerd. Ga niet alleen uit van eigen voorkeur. Neem er even de tijd voor of laat het doen door iemand die er kijk op heeft.
  2. Houd rekening met eventuele verschillende geloofsovertuigingen en mogelijke allergieën van uw medewerkers. Zijn er bijvoorbeeld mensen bij die geen varkensvlees mogen eten of allergisch zijn voor noten? Het zal zeker gewaardeerd worden wanneer de inhoud van het kerstpakket is afgestemd op eet- en drinkpatronen.
  3. Ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit bij het maken van een keuze voor het kerstpakket. Uit onze kerstpakketten enquête blijkt dat de medewerkers het vooral op prijs stellen dat er aan ze gedacht is. Qua waarde verwacht de meerderheid dat er niet meer dan € 50,- per pakket besteed wordt. Fiscaal zit u dan ook goed.
  4. Maak iets bijzonders van het uitgiftemoment. Laat Amigo Promotion bijvoorbeeld een persoonlijke kerstgroet mee verpakken. Of, nog beter: schrijf zelf een kaartje! Geef een (korte) speech op de kerstreceptie en vermeld daarbij bereikte resultaten van het afgelopen jaar. Het kerstpakket krijgt daardoor wat meer gewicht.
Menu