Brievenbus top 5

Brievenbusgeschenken

Grote kans dat jouw personeel nog steeds vanuit huis werkt. Wil je jouw medewerkers een leuk cadeau door de brievenbus opsturen? Hier lees je onze top 7 brievenbuscadeau’s voor jouw medewerkers!

1. Brievenbuspakket

Met stipt op één: het brievenbuspakket. Wat is er nou leuker dan een pakketje uitpakken waarvan je niet weet wat er in zit? We hebben hier al een aantal standaard brievenbuspakketjes voor je samengesteld. Wil je liever zelf een pakket samenstellen? Dat kan hier. Zo kunnen we het pakket leuk inpakken met gekleurd vloeipapier, producten in jouw kleur en een gepersonaliseerd kaartje. Voor elk thema hebben we wel een brievenbuspakket, denk bijvoorbeeld aan een oranje EK of Koningsdag pakket of een leuk sportpakket.

2. (Droog)bloemen door de brievenbus

Een bos bloemen versturen door de brievenbus? Het kan! Allereerst kunnen we verse snijbloemen in een mooie doos versturen. Wil je liever droogbloemen versturen? We hebben gewone boeketjes maar ook super leuke droogbloemen in kleine vaasjes. We zorgen dat de bloemen erg mooi verpakt zitten, zo wordt het echt een cadeautje om uit te pakken.

droogbloemen door de brievenbus

3. Iets lekkers door de brievenbus

Iets lekkers doet het natuurlijk altijd erg goed. Wat dacht je van een lekkere reep chocolade, een taartje of lekkere brownie? Een kaartje erbij en klaar ben je! We hebben zelfs bakmixen om door de brievenbus te versturen. Zo kan er thuis heerlijk wat gebakken worden, dat helpt ook weer tegen de verveling!

4. Even opladen met de Buddy kabel

Een nuttige gadget die iets te maken heeft met verbinding en even opladen? Deze Buddy oplaadkabel heeft alles te maken met deze twee thema’s. Er zitten verschillende koppelstukjes bij de kabel waardoor je er verschillende mobiele apparaten mee op kunt laden. We kunnen de Buddy kabel bedrukken met jouw logo en zelfs een gepersonaliseerd kaartje toevoegen. Hier kun je een persoonlijke boodschap opzetten.

buddy oplaadkabel poppetje

5. Digitale privacy set

Iets om te gebruiken bij het thuiswerken is altijd handig om te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze privacy kit? Deze bevat alles om thuis veilig online te werken, namelijk een webcam afschermer, audio blocker & een USB data-blocker. Dit maakt het voor hackers van buitenaf vrijwel onmogelijk om met je mee te kijken en luisteren!

privacy kit

Heb je iets leuks gezien? Vraag dan hieronder een offerte aan!

Menu