Bestelproces

Je hebt een origineel relatiegeschenk of leuke giveaway gezien op onze website en vraagt een offerte aan. Maar wat gebeurt er eigenlijk nadat je op die aanvraagknop hebt geklikt? Hier lees je alles over het bestelproces, vanaf het opvragen van een offerte tot het afleveren van de producten!

1. Offerte aanvraag

Bedankt voor je aanvraag! Je ontvangt binnen één uur, geheel vrijblijvend, een offerte van ons in jouw mailbox.

Heb je nog geen concrete aanvraag? Neem contact met ons op, dan denken we graag met je mee voor een passend idee.

2. Ontwerpfase

Zodra deze offerte akkoord is gaan we aan de slag met het ontwerp. Als je een ontwerp of logo bij ons hebt aangeleverd krijg je van ons een digitale drukproef. Lukt het je niet om zelf een ontwerp aan te leveren? Dan kunnen we je hier natuurlijk bij helpen!

3. Plaatsen van de bestelling

Wanneer alle digitale drukproeven en eventuele fysieke samples door jou zijn goedgekeurd kunnen we de bestelling officieel maken en gaan we verder met het produceren en bedrukken van de producten.

4. Productieproces

Dan is het nu tijd om jouw producten te laten maken en/of bedrukken. Het productieproces vindt plaats bij één van onze goedgekeurde en gespecialiseerde fabrieken.

Hoe lang deze fase duurt verschilt per product. Een product geheel op maat laten maken duurt natuurlijk veel langer dan het drukken van een logo op een bestaand product.

5. Verzending

De producten zijn klaar! Tijd om ze te verzenden, de verzendtijd hangt af van de plaats van de fabriek en de manier van versturen.

Uiteraard wordt dit altijd van te voren met je gecommuniceerd en houden we je tijdens de verzending op de hoogte.

6. Afleveren & inzetten

Yes, daar is jouw bestelling! Dan is het nu tijd voor het leukste gedeelte: de producten inzetten en uitdelen.

Wil je meer informatie of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu