Ben jij al klaar voor een winters WK?

Banner WK

Ben jij al klaar voor een winters WK?

Dit jaar vindt het WK voetbal, voor ons, niet in de zomer plaats maar in de winter, namelijk van 21 november tot en met 18 december. De zomerse oranje giveaways, zoals t-shirts, petjes, zonnebrillen en jurkjes, heeft iedereen inmiddels wel in huis. Wil jij je dit WK onderscheiden? Geef dan winterse juichproducten weg! Heb je nog wat inspiratie nodig voor een originele, oranje WK premium? Hier vind je de leukste giveaways en promotionele producten voor het WK 2022

Onesies

Lekker vanaf de bank voetbal kijken in een warme onesie? Laat dan deze te gekke onesies bedrukken in oranje stijl! Reken maar dat jouw relaties daar ontzettend blij mee zijn.

Sokken

Een paar gepersonaliseerde sokken blijft een originele giveaway, zo ook voor aankomend WK voetbal! Wat dacht je van een paar voetbalsokken met jouw logo? Lekker warm én leuk om te zien.

Oranje hoodie met logo
Hoodie

Een lekkere warme hoodie komt altijd van pas! Laat bijvoorbeeld een luxe oranje-hoodie maken en personaliseren met een eigen label. Liever een geborduurd logo of bedrukt logo? Ook dat is mogelijk, of wat dacht je van een combinatie van alle?

Muts

Een muts in jouw huisstijlkleuren? Of een mooie oranje-muts met jouw logo? We hebben verschillende modellen zoals beanies, mutsen met een pompom of zelfs een échte Poederbaas muts die we kunnen personaliseren!

Fleecekleed met logo
Fleecekleed

Lekker warm onder een fleecekleedje op de bank (of zelfs buiten) voetbal kijken, dat klinkt toch heerlijk!? Laat fleecekleden full colour bedrukken met een eigen WK design en geef deze cadeau! Daar is de ontvanger vast blij mee!

Trolley WK 2022
Trolleys

Een oranje trolley met de rugnummers en namen van onze oranje leeuwen? Of ga jij met jouw medewerkers naar het WK? Laat dan een echte suitsuit trolley bedrukken! Hiermee val je pas écht op op het vliegveld.

Stadionkussen
Stadionkussens

Met dit kussen zit je ook op de harde stoeltjes in het stadion lekker zacht! Ga je niet naar het stadion? Dan kun je ze natuurlijk ook thuis gebruiken om in voetbalsfeer te komen!

Bedrukte sneakers
Bedrukte sneakers

Hoe gaaf is het om jouw eigen sneakers te laten maken? We hebben verschillende modellen die we op verschillende manieren kunnen bedrukken. Zowel full colour als met een logo in één kleur.

Paraplu met eigen geluid
Paraplu met eigen geluid

Als je het hebt over een originele WK premium dan valt deze gave paraplu daar zeker onder! In het handvat van de paraplu zit namelijk een kleine speaker waar jouw eigen geluid mee kan worden afgespeeld. Bijvoorbeeld een leuke WK jingle!

bedrukte voetbal
Bedrukte voetballen

Alle ballen verzamelen! Bij het WK horen natuurlijk bedrukte voetballen. We hebben super mooie lederen voetballen die helemaal in jouw huisstijl gemaakt kunnen worden. Een mooie premium om weg te geven die zeker gebruikt gaat worden!

EK vrouwenvoetbal & Formule 1

Oja, naast het WK voetbal vindt dit jaar ook het EK vrouwenvoetbal plaats. Deze zal aankomende zomer plaatsvinden in Engeland. Ben je op zoek naar een zomerse oranje giveaway of een leuke giveaway voor de Formule 1 (deze vindt in het weekend van 5 september plaats op het circuit van Zandvoort)? Ook hiervoor kun je bij ons terecht!

Wil je toch liever iets anders weggeven of wil je met ons sparren over een originele giveaway? Neem dan contact met ons op!

Menu