Bedrukte mondkapjes: de trend van nu

bedrukte-mondkapjes
Bedrukte mondkapjes: dé trend van nu?

Het dragen van een niet-medisch mondkapje is vanaf 1 juni verplicht in het openbaar vervoer! Daarnaast verplichten ook enkele vliegtuigmaatschappijen hun reizigers een mondkapje te dragen. Heb je nog geen idee hoe je hier als bedrijf op in kunt springen? In dit blog helpen we je een handje!

Mondkapje als fashion-item

De standaard mondmaskers uit de winkels zien er natuurlijk super saai en onaantrekkelijk uit. Om het dragen van een mondkapje leuker te maken zijn al veel bedrijven ingesprongen op de nieuwe mode-hype! Ze maken mondkapjes met de mooiste designs, zie hier een aantal voorbeelden. Op deze manier maak je met het gezichtsmasker echt een statement, net als je bijvoorbeeld met schoenen zou kunnen doen. Ook hier geldt: je kunt er niet genoeg van hebben, een beetje afwisseling kan nooit kwaad!

mondkapje-bedruktmondkapje-bedrukt

Hoe kun jij mondkapjes inzetten?

Gaan jouw medewerkers binnenkort weer naar kantoor en maken ze gebruik van het openbaar vervoer? Geef ze dan een mondkapje met jouw logo. Ook buiten het openbaar vervoer, bijvoorbeeld in de supermarkt, zie je steeds vaker mensen met mondkapjes lopen. Hoe gaaf zou het zijn als jouw merk zichtbaar is op straat? Wij kunnen mondkapjes bedrukken met jouw eigen ontwerp, helemaal naar jouw eigen idee en smaak!
Zo kunnen we het hele mondkapje all-over bedrukken met een full colour ontwerp maar is het ook mogelijk om alleen jouw logo op een gekleurd masker te drukken.

Werken jouw medewerkers of klanten thuis tijdens de Coronacrisis? De mondkapjes kun je makkelijk versturen door de brievenbus!

bedrukte-mondkapjes

Hoe werken deze mondkapjes?

Deze mondkapjes zijn geen medische mondkapjes. Ze beschermen je dus niet 100% tegen het Coronavirus maar kunnen er wel voor zorgen dat het aantal druppeltjes dat je verspreidt na het hoesten of niezen wordt beperkt. Op deze manier bescherm je dus ook de mensen om je heen tegen het virus!

Na gebruik kun je de maskers in de wasmachine doen (was wel eerst even je handen voor je het masker af doet), daarna kun je hem gewoon opnieuw gebruiken!

Natuurlijk gebruikt het ziekenhuis personeel medische maskers om zichzelf en anderen te beschermen, maar ook deze kunnen wel wat opgefleurd worden! Onze niet-medische mondkapjes mogen wel gedragen worden over de medische maskers.

bedrukt-mondkapje

Wist je dat?

Nadat je de mondkapjes een tijd hebt gedragen kunnen ze een beetje gaan irriteren. Om de kapjes comfortabel te kunnen dragen hebben we een handige band die je achter je hoofd kunt doen, op deze manier zul je er geen last van hebben! Ook deze banden kunnen we bedrukken met jouw bedrijfslogo!

Menu