5 promotionele toppers voor de zomer!

5 promotionele toppers voor de zomer!

Blog

5. Zonnebrillen

Op 5: de bedrukte zonnebril. Het klinkt misschien een beetje standaard, maar niks is minder waar. Je kunt een zonnebril op allerlei manieren customizen zodat ‘ie erg opvalt. Erg gaaf op bijvoorbeeld festivals en het strand. Kies voor een all over bedrukte buitenkant in een door jou gekozen ontwerp, gekleurde spiegelende glazen, een houtlook of een twist-zonnebril die je om kunt klappen en op twee manieren kunt dragen.

4. Handdoeken

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor de zomer? Denk dan eens aan mooie bedrukte handdoeken!
De handdoeken en strandlakens kunnen full colour worden bedrukt waardoor ze goed opvallen op het strand of aan het zwembad!

Heb je een rond logo of product? Dan is een rond strandlaken echt iets voor jullie!

De strandlakens zijn er in verschillende groottes en diktes!

3. Waterflessen

Water drinken uit een plastic supermarktflesje is natuurlijk niet meer van deze tijd. Om ervoor te zorgen dat je relaties altijd genoeg water binnen krijgen en altijd een waterfles bij zich hebben kun je deze bedrukken ( of graveren) met jouw bedrijfslogo!

Een waterfles geven hoeft niet altijd saai te zijn! We hebben waterflessen in allerlei verschillende kleuren, vormen & van verschillende materialen.
Kies bijvoorbeeld een mooie fles in de vorm van een dumbbell of een luxe roestvrijstalen fles met een gegraveerd logo.

waterfles

2. Zitzakken

Een leuke manier om je merk te promoten of zichtbaar te maken op bijvoorbeeld festivals is met gave zitzakken! We hebben zitzakken in alle soorten, maten, kleuren & vormen.
Maak bijvoorbeeld een zitzak in de vorm van jouw product of ga voor een mooie lucht zitzak bedrukt met logo.

1. IJsblokjesvormen

Hoe leuk is het om je relaties blij te maken met ijsblokjes in een originele vorm? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vorm van jouw product of logo.
Wij kunnen custom made ijsblokjes maken in eigen vorm en in eigen PMS kleur! Je valt hier mee op een leuke manier op en relaties zullen altijd aan je blijven denken als ze deze leuke ijsklontjes in hun drankje gooien. Een super origineel relatiegeschenk voor de zomer dus.

De ijsblokjesvormen zijn verkrijgbaar vanaf 1.000 stuks.

IJsblokjes_gereedschap

Menu