Originele cadeaus voor de dag van de zorg

Dag van de zorg

12 mei: dag van de zorg

12 mei is het weer zover, de dag van de zorg, ook wel dag van de verpleging genoemd. 12 mei is de verjaardag van Florence Nightingale, die algemeen wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde. We zijn het er vast over eens dat de dag van de zorg dit jaar (2021) extra bijzonder is. Onze zorgmedewerkers staan ten tijde van Corona dag en nacht voor ons klaar. Een goede reden om ze deze dag te bedanken voor hun inzet en ze eens extra in het zonnetje te zetten. Geef ze daarom een mooi cadeau als blijk van waardering.

Wat kan ik dan geven? 

Bijzondere producten

Wil je met de dag van de zorg echt een origineel cadeau weggeven? Denk dan eens aan één van deze producten. Zo hebben we super gave custom made sokken, deze kun je helemaal zelf vormgeven. Zet bijvoorbeeld een leuke dankboodschap op het kopkaartje.

Daarnaast blijft ook het puzzelen helemaal hip! Laat een puzzel maken van een mooie afbeelding, tekening of ander eigen ontwerp. Zeker weten dat je medewerkers daar blij mee zijn!

Als laatste nog deze bakmixen in pot waarmee je zelf koekjes kunt bakken. De pot is gevuld met een chocolate chip cookie bakmix. De ontvanger kan hier zelf 100 gram boter en 1 ei bij doen om zo zelf de lekkerste koekjes te bakken! De pot is beplakt met een sticker met jouw ontwerp en een doekje in de kleur van jouw huisstijl.

bedrukte-sokken                bakmix-in-pot

Een bloemetje door de brievenbus

Een bloemetje door de brievenbus versturen is helemaal van deze tijd! We hebben verschillende bloemen die we door de brievenbus kunnen versturen. Bijvoorbeeld een leuk hangtuintje met bloemenzaadjes, deze kun je thuis ophangen en kweken. Daarnaast hebben we verschillende droogbloemen voor door de brievenbus en kun je zelfs kiezen voor een klein boeket in een doosje.

hangtuintje door de brievenbus       droogbloemen door de brievenbus        bloemen door de brievenbus  

Iets lekkers

Iets lekkers doet het meestal erg goed! Uiteraard hoeft dit niet per se iets saais te zijn. Geef bijvoorbeeld een boodschap in chocolade, een Tony’s Chocolonely reep met een gepersonaliseerde sleeve of deze tubes met chocolade & wijn.

chocolade telegram        gepersonaliseerde tony's chocolonely        chocolade wijn tube

Een handige gadget

Bij een handige gadget heeft iedereen baat. Bijvoorbeeld een mooie draadloze oplader of powerbank om weer even helemaal op te laden, een activity tracker om fit te blijven, een gaaf weerstation voor in huis of een handig zusterhorloge!

draadloze-oplader-bedrukken        activity tracker bedrukken        bedrukt-zusterhorloge

Een leuk pakket

Om zorgmedewerkers thuis te verrassen kun je een leuk pakketje opsturen! We hebben een aantal standaard pakketjes, waaronder dit borrelpakket en verschillende Rituals handcrèmes maar kunnen ook helemaal zelf iets samenstellen. Zo kun je een aantal producten kiezen (food & nonfood) die we bij elkaar in het pakket stoppen. Je kunt er zelfs voor kiezen om het doosje te personaliseren.

rituals-pakketje        borreldoosje        kruidenpotjes

Heb je wat leuks gezien? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan!

Menu