1 juli: wat kan er allemaal weer?

Evenementen na 1 juli

Per 1 juli zijn de nieuwe versoepelingen rondom het Coronavirus ingegaan! We mogen steeds een beetje meer en ook evenementen kunnen (met de nodige veiligheidsmaatregelen) weer plaatsvinden. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenevenementen, zolang de anderhalve meter maar gehandhaafd kan worden!

Deze versoepeling houdt dus in dat onder andere beurzen, congressen en sportevenementen weer langzaam op kunnen starten. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om van bezoekers van deze evenementen klanten te maken. En hoe kun je dat beter doen dan door ze iets leuk te geven tijdens het bezoek aan een evenement? Iets waarmee je een onuitwisbare indruk achterlaat, zoals een gave gadget of een originele goodiebag.

Heb je binnenkort een evenement en heb je nog wat meer inspiratie nodig? Of wil je met één van ons brainstormen over een gaaf idee? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

draadloze-opalders

Mijn medewerkers komen weer naar kantoor, kan ik hier ook wat doen? 

Natuurlijk is het erg fijn, maar ook erg spannend als je medewerkers weer naar kantoor komen. Zorg er daarom voor dat je goed bent voorbereid! Verwelkom je collega’s bijvoorbeeld met een leuk “back to work” pakketje op hun bureau. Daarnaast is het fijn om te zorgen voor de nodige beschermingsmiddelen zodat iedereen zich veilig voelt. Zorg bijvoorbeeld voor genoeg desinfectiemiddel en scherm bureaus af met veiligheidsschermen.

Komen jouw medewerkers met het openbaar vervoer? Maak het ze dan wat makkelijker door ze bedrukte mondkapjes cadeau te doen!

back2work

Back 2 school pakket?

Na de zomervakantie krijgen ook de leerlingen op basisscholen en middelbare scholen weer op de “normale” manier les. Ook de HBO- en Universiteitsstudenten gaan langzaam maar zeker weer naar college. Om leerlingen welkom te heten is het leuk om een back 2 school pakketje samen te stellen met één of meerdere handige en leuke gadgets. Bijvoorbeeld met een notitieboekje, pennen, een mooie bedrukte waterfles of een gave speaker met jouw logo. Maak er een leuk pakketje van met een doos helemaal in jouw huisstijl!

Ook leuk: We kunnen pakketjes samenstellen in een brievenbusdoosje! Deze kunnen verstuurd worden naar verschillende (huis)adressen in Nederland. Dit is bijvoorbeeld erg leuk voor studenten die een online thuisopleiding volgen!

gepersonaliseerd

Menu